Kalandpark

Kalandpark

A gyönyörű környezetben fekvő Veszprémi Állatkert immár egész napos programmá nőtte ki magát, köszönhetően az új fejlesztéseknek és számos új állatfajnak. Célunk az ismeretterjesztés és az élővilág sokszínűségének bemutatása mellett, hogy kikapcsolódást nyújtsunk minden korosztály, így az örökmozgó fiatalok részére is. A gyerkőcök nagy örömére az állatkerti látogatást számos játszótér, egy játszóház és egy kalandpark teszi még szórakoztatóbbá. Ez utóbbi a Zoo Kalandpark, mely a Veszprémi Állatkert Gulya-dombi részén található új bejárat közvetlen szomszédságában várja a gyermekeket, és ahol próbára tehetik, összemérhetik ügyességüket. A Kalandparkban egy 32 kiállásos kötélpálya áll a bátor kalandvágyók rendelkezésére és animátorok segítenek a beöltöztetésben. Minden gyermek megfelelő védőfelszerelést kap és oktatásban részesül, mielőtt nekilát a kalandnak. A pálya 150 cm magasság alatt használható.

Igazán különleges helyszíne lehet egy születésnapi zsúrnak a Zoo Kalandpark, ahonnan a gyerekek garantáltan felejthetetlen élményekkel távoznak. Nagyobb csoportok, osztályok esetén előzetes bejelentkezés szükséges, melyet a lenti elérhetőségek valamelyikén tehetnek meg. Az elfáradt bajnokok és kísérőik a Kalandparkhoz tartozó kiszolgáló egységnél pihenhetnek meg, ahol többet között kávé, üdítő, jégkása és jégkrém fogyasztására van lehetőség.

A Kalandparkkal kapcsolatos kérdéseiket a zoovendeglatas@gmail.com email címen, vagy a +3630/470-0192 telefonszámon tehetik fel, illetve további információkat a http://www.zookalandpark.hu/ weboldalon találnak.